Millie Bobby Brown esitteli biksuvartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon nousseesta Stranger Things -sarjasta tunnetuksi jo nuorena tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden Vuoden naiseksi. Tämän kunniaksi hän poseerasi myös lehden kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa.

Nyt näyttelijäkaunotar on esitellyt someseuraajilleen todella harvinaisessa kuvassa vartaloaan biksuissa, kun hän poseeraa päivityksessään hiekkarannalla. Millie ei ole tähän mennessä kovin paljon esitellyt vartaloaan, mutta taannoin hän avautui kuitenkin somessa iho-ongelmistaan.

Millie Bobby Brown julkaisee usein näyttäviä kuvia itsestään ja on useimmiten virheettömästi meikattuna. 19-vuotiaan nuoren naisen mielestä on kuitenkin tärkeää toimia sosiaalisessa mediassa hyvänä esimerkkinä muille naisille ja tytöille ja näyttää myös realistista kuvaa hänen elämästään ja esimerkiksi ulkonäöstään. Taannoin hän esittelikin seuraajilleen miltä hän todellisuudessa näyttää. Brown paljasti kärsivänsä ihon epäpuhtauksista ja finneistä.