Vanderpump Rules -sarjan kulisseissa kuohuu – uusi salasuhde paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realitysarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita. Sarjan 11. tuotantokautta alettiin kuvaamaan kesällä ja uuden tuotantokauden ensimmäisen jakson julkaisuajankohta on julkaistu.

Bravo tiedotti, että Vanderpump Rules -sarja tulee jatkumaan vuoden 2024 tammikuussa. Nyt tuotantokauden pidennetty teaseri on julkaistu ja se on täynnä uusia mehukkaita juonenkäänteitä. Käy muun muassa ilmi, että ystäväpiirissä salailtiin toistakin pettämistä edellisellä kaudella julki tulleen Tom Sandovalin ja Raquel Levissin suhteen lisäksi.

Bravon julkaisemalla videolla nähdään miten Tom Schwartz paljastaa suudelleensa naimisissa olevan Scheana Shayn kanssa Las Vegasissa. Tämä järkyttää koko ystäväpiiriä, mutta eniten kuitenkin Shayn aviomiestä sekä Schwartzin ex-vaimoa.

Uuden tuotantokauden aikana Tom Schwartz ja hänen ex-vaimonsa Katie Maloney näyttävät tapailevan myös yhtä ja samaa naista. ”Paras mies voittakoon”, Maloney kommentoi kun hän saa tietää, että hän on ihastunut samaan naiseen kuin hänen ex-miehensä.