Anoppi vei vävypojan seitsemän tunnin bingomaratoniin – vaimo veti kilarit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudessa TLC:n Smothered-sarjassa DeLeesa-niminen nainen on raskaana, mutta hänen perheonneaan varjostaa äitinsä Indianin puolisonsa Trevorin läheiset välit. India on asunut tyttärensä ja vävynsä kanssa Atlantassa kahden vuoden ajan. Nyt DeLeesa on saanut tarpeekseen, koska hänen äitinsä ja miehensä välit ovat epätavallisen tuttavalliset.

Kaksikko on jättänyt raskaana olevan DeLeesan yksin tuntikausiksi siksi aikaa, kun he ovat menneet pelaamaan bingoa. Kun nainen soittaa miehelleen ja pyytää häntä kotiin, niin India sulkee puhelun. Tämä saa vaimon suunniltaan.

– En halua avioliittoni kärsivän. Rakastan vaimoani. En halua menettää häntä koskaan, Trevor juttelee myöhemmin kameralle.

Kerroimme aiemmin, että India putsasi Trevorin korvat vanupuikolla, mikä on anopin syljellä kasteltu. DeLeesa on raskaana ja odottaa heidän esikoislastaan. Kuitenkin, hänen äitinsä ja miehensä suhde on luonut kiilan avioliittoon. Anopin muuttaminen saman katon alle oli Trevorin idea, koska hän halusi parantaa vaimonsa ja hänen äitinsä välejä – tilanteessa on käynyt kuitenkin päinvastoin.