19-vuotias Stranger Things -kaunotar esitteli biksupeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Stranger Things -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden Vuoden naiseksi. Tämän kunniaksi hän poseerasi myös lehden kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa. Vuodenvaihteessa myös Brown on ehtinyt suunnata nauttimaan lomasta.

Millie poseeraakin nyt sosiaalisessa mediassa kuvaparissa, joista toisessa hän esittelee seuraajilleen biksupeppunsa. Paratiisimaisemissa poseeraava näyttelijäkaunotar on selvästi nauttinut lomareissustaan ja sinisestä taivaasta.

Millie Bobby Brown julkaisee usein näyttäviä kuvia itsestään ja on useimmiten virheettömästi meikattuna. 19-vuotiaan nuoren naisen mielestä on kuitenkin tärkeää toimia sosiaalisessa mediassa hyvänä esimerkkinä muille naisille ja tytöille ja näyttää myös realistista kuvaa hänen elämästään ja esimerkiksi ulkonäöstään. Taannoin hän esittelikin seuraajilleen miltä hän todellisuudessa näyttää. Brown paljasti kärsivänsä ihon epäpuhtauksista ja finneistä.