Fifty Shades of Grey -tähti Jamie Dornan kiidätettiin sairaalaan – toukkien takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fifty Shades of Grey -elokuvista tunnetun Jamie Dornanin on paljastettu joutuneen sairaalaan rajusta syystä. Hän kärsi sydänkohtausta muistuttavista oireista, joille paljastui odottamaton aiheuttaja. Jamie Dornanin ystävä, juontaja Gordon Smart kertoi radiohaastattelussa miesten vierailleen viime vuonna Portugalissa pelaamassa golfia.

Kosteaa iltaa seuranneena aamuna Dornan kärsi erikoisista oireista. Hän tunsi pistelyä vasemmassa kädessään ja käsivarressaan. Dornan kiidätettiin sairaalaan. Hänen sykkeensä oli 210 lyöntiä minuutissa. Dornanin toivuttua hän sai puhelun lääkäriltä, joka tiedusteli, olivatko miehet olleet kosketuksissa toukkien kanssa lomansa aikana.

Kävi ilmi, että alueella elää isokulkukehrääjän toukkia. Toukkien pienet karvat sisältävät myrkyllistä proteiinia, joka voi aiheuttaa ihottumaa ja hengitysongelmia. Smartin mukaan toukat ovat aiheuttaneet sydänkohtauksia keski-ikäisille ja koituneet koirien kohtaloksi.

– Hyvä puoli oli se, ettei kyse ollut kofeiinin yliannostuksesta tai krapulasta. Oireet olivat myrkyllisten toukkien syytä, Smart kuvaili The Good, the Bad and the Unexpected -ohjelmassa.