Sofia Richie on raskaana – ei suostu pukeutumaan äitiysvaatteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaana oleva malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia Richie on päättänyt, että hän ei käytä äitiysvaatteita odotusaikana. Syy on siinä, että raskausaika kestää vain muutaman kuukauden ajan. Ensimmäistä lasta aviomiehensä Elliot Graingen kanssa odottava 25-vuotias nainen ostaa vain isompia vaatteita.

Sofia Richie on kertonut, että sopeutuu raskauteen investoimalla tavallista isompikokoisiin vaatteisiin. Hän myös jatkaa useimpien tavallisten vaatteidensa käyttöä. Kotiaan hän sen sijaan valmistaa vauvaa varten, siellä on ollut tekeillä iso remontti. Myös tulevalle tyttölapselle on hankittu aimo kasa uusia ja söpöjä vaatteita. Hänen oman vaatekaappinsa sisältö pysyy kuitenkin maltillisena.

– En todellakaan siirry äitiysvaatteisiin. En myöskään osta kokonaan uutta vaatekaapin sisältöä tälle raskaudelle. Olen ostanut muutaman parin isompia housuja, mutta käytän samoja takkeja ja neulepuseroita, hän kertoi America’s Vogue -lehdelle.