Jessica Simpson on nykyisin kuuma kaunotar – kaula-aukko ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alkupuolella supertähdeksi noussut laulaja-näyttelijä Jessica Simpson nauttii nykyisin terveellisistä elämäntavoista. Elämäntapamuutoksen jälkeen nainen on kertonut pitävänsä siitä miten läsnä hän pystyy nyt olemaan keskusteluissa kun hän on elänyt ilman alkoholia.

Nyt Jessica on esitellyt nykyistä upeaa vartaloan syntisen punaisessa asussa, jonka etumuksessa oli varsin näyttävä kaula-aukko. Voidaan varmasti todeta, ettei tämä näky jättänyt ketään kylmäksi.

Jessica Simpson julkaisi hänen seuraajiensa iloksi kuvasarjan, jossa nähdään miten hän poseeraa mustassa kissapuvussa. Olkaimeton asu korostaa naisen povea, joka on nostettu kuin tarjottimelle tiukan korsettiyläosan avulla. Viimeisessä kuvassa nähdään myös Jessica Simpsonin tytär Maxwell sekä sisko Ashlee.