Charly Jordan palvoi aurinkoa altaan reunalla – kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä suosiota nykyisin nauttiva DJ-kaunotar ja malli Charly Jordan poseeraa nykyisin somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Jordan on nautiskellut auringosta näyttävästi, kun hän makoili altaan reunalla valkoiset alusvaatteet yllään. Samalla hän paljasti lähtevänsä kohti Dubaita, joten lähipäivinä hänet nähdään todennäköisesti vieläkin kuumemmissa lomakuvissa.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.