Kylie ja Kendall Jenner keittiössä – tiukkaa alkoholia pastakastikkeeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner on alkanut pitämään hauskaa kokkailuvideosarjaa 818 Tequila YouTube-kanavalla. Tällä kertaa naisen vieraana oli oma sisko Kylie Jenner, joka auttoi naista tekemään herkullisen pasta-annoksen.

Siskokset päättivät tehdä Pasta Alla Vodka -reseptillä pasta-annoksen, mutta käyttää kastikkeessa vodkan sijasta tietenkin tequilaa. Videolla nähdään miten yksinkertainen ruoka syntyy siskoksilta käden käänteessä ja näyttää maistuvan herkulliselta.