Kristin Cavallaria härnätään nuoresta poikaystävästä – todellinen puumanainen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi aikoinaan Laguna Beach -realitysarjasta, jonka jälkeen hänellä on ollut myös oma Very Cavallari -niminen sarja. Tällä hetkellä Kristin Cavallari pitää myös suosittua Let’s Be Honest -podcastia.

Kristin Cavallari esitteli juuri sosiaalisessa mediassa uuden rakkaansa, 24-vuotiaan Mark Estesin. 37-vuotias nainen alkoi nopeasti saamaan hänen kustannuksellaan pilailevia kommentteja yhteiskuvan kommenttikenttään. Eräs kommentoija kertoi olevansa mielissään siitä, että Cavallari viimeinkin julkaisee kuvan hänen lapsestaan.

People-sivuston saamien tietojen mukaan pariskunta on tapaillut jo jonkin aikaa ja nyt he olivat valmiita tuomaan suhteensa julkisuuteen. Mark Estesin nuorta ikää on spekuloitu myös tähden ystäväporukassa, mutta lähipiirin mukaan he sopivat hyvin toisilleen ja Mark Estes ei ole mikään tyypillinen 24-vuotias.