Jennifer Lopez synnytti someraivon – käytös ärsyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden This Is Me Now -nimisen albumin. Albumin kanssa samaan aikaan julkaistiin myös This Is Me… Now: A Love Story -niminen musikaalielokuva. Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia.

Jennifer Lopez on viime päivien aikana saanut todella paljon negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa niin elokuvastaan, dokumentistaan kuin käytöksestäänkin. Kymmenet ihmiset ovat jakaneet TikTokissa tarinoita siitä miten huonosti ja töykeästi Jennifer Lopez on käyttäytynyt ja kohdellut heitä.

Yksi tarjoilija väitti, että Jennifer Lopez ai halua jättää ravintoloissa tippejä. Mikäli Ben Affleck on antamassa avokätisen juomarahan, Lopez nappaa sen lautaselta pois ennen kuin tarjoilija ehtii noutamaan rahan. Yksi artistin kuvauksissa työskennellyt kertoi miten tähteä ei saanut katsoa silmiin tai sai potkut projektista.

Ilmeisesti 54-vuotiaalla Jennifer Lopezilla on melkoiset vaatimukset myös takahuoneiden suhteen eri konserttipaikoissa. Naisen takahuoneen tulee olla kokonaan valkoinen, valkoisilla kalusteilla ja sisustusesineillä sisustettu tila, jossa on myös valkoisia ruusuja. Mikäli huone ei ole ohjeiden mukaan sisustettu, Jennifer Lopez ei Daily Mail -sivuston mukaan suostu esiintymään.