Nyt on härskiä: Britney Spears täysin alastomana rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikoninen poptähti Britney Spears on viime vuosina ollut hieman huolestuttavalla tavalla julkisuudessa, sillä holhouskiistan päätyttyä laulajatar on poseerannut ajoittain hyvinkin rohkeissa kuvissa ja videoilla. Taas aivan viime aikoina nämä julkaisut ovat saaneet jälleen jatkoa.

Tällä kertaa Spears nähdään kameran edessä täysin alastomana, kun hän poseeraa polvillaan rantavedessä ja puristelee rintojaan. Alkuperäisessä kuvassa näkyi niin sanotusti kaikki, joten otos on sosiaalista mediaa varten tarvinnut hieman sensuuria. Vieläkään ei ole tiedossa miksi poptähti nähdään nykyisin tällaisissa kuvissa.

Peräti 60 miljoonan dollarin omaisuuden haltija Britney Spears teki aviomiehensä kanssa avioehdon. Laulaja kuitenkin tuki aviomiestään taloudellisesti ja osti ylellisiä matkoja. Pari haki eroa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Sam Asghari on 29-vuotias kuntovalmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Sam Asghari on eroa hakenut osapuoli.