Brad Pittin tytär muuttaa isänsä luokse asumaan – teini kapinoi äidilleen Angelina Jolielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisen näyttelijäpariskunnan, Angelina Jolien ja Brad Pittin 17-vuotias tytär Shiloh Jolie-Pitt, päätti asua isänsä luona. Brad Pitt on luonnollisesti innoissaan tyttärensä päätöksestä etenkin, kun hän on edelleen huoltajuustaistelun keskellä Angelina Jolien kanssa. Tytär on innoissaan suunnitellut viettävänsä laatuaikaa Bradin kanssa hänen 8,3 miljoonan dollarin Los Felizin kartanossaan.

In Touch Weekly kertoo, että teini täyttää pian 18 vuotta ja kaipaa uusia asioita elämäänsä. Hän ei varsinaisesti ole onneton Angelinan luona, mutta kaipaa isäänsä ja on ollut aina Brad Pittin pikkutyttö. Pitt oli tyttärensä päätöksestä innoissaan, Jolie ei niinkään.

Brad Pitt seurustelee parhaillaan Ines De Ramonin kanssa. Fanit pelkäävät, että teinin muutto voi vaikuttaa pariskunnan väleihin. Pitt on kuitenkin todella innostunut Shilohin muuttamisesta saman katon alle ja lähipiirin mukaan hän tietää, että kaikki tulee järjestymään. Bradin ja Angelinan tiet erosivat vuonna 2016. Heillä on yhteensä kuusi lasta.