Kelly Clarkson yllätti esittämällä Katy Perryn kappaleen – nyt poptähti ei laula sitä enää itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja juontaja Kelly Clarkson on tunnettu hänen vahvasta äänestään. Oman musiikkinsa lisäksi Kelly Clarkson laulaa omassa keskusteluohjelmassaan Kellyoke-osiossa muiden artistien tunnetuksi tekemiä hittejä.

Nyt Kelly Clarkson versioi ohjelmassaan Katy Perryn 2012 vuonna julkaisemaa Wide Awake -hittiä. Kelly Clarksonin herkkä versio sai itse Katy Perrynkin yllättymään siitä miten upeasti Clarkson lauloi hänen kappaleensa.

Katy Perry reagoi omalla Instagram-kanavallaan tarinat-osiossa Clarksonin esitykseen ja kertoi sen olleen niin upea, että hän ei itse enää pysty edes laulamaan sitä. Kelly Clarkson on aiemminkin saanut artistit hämmästymään hänen esityksillään versioiden muun muassa Ed Sheeranin ja Jelly Rollin kappaleita.