Poliisit peittivät epäiltyjen kasvot Lego-hahmojen päillä – leluyhtiö ei ollut innoissaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lelujätti Lego ei ole mielissään yhdysvaltalaisen poliisilaitoksen tavasta peittää epäiltyjen kasvot kuvissa. Joidenkin rikoksista epäiltyjen henkilöllisyys on ollut tapana piilottaa poliisin kuvissa Lego-minifiguurien päillä.

Kaliforniassa astui tänä vuonna voimaan laki, jonka myötä poliisiasemat eivät saa paljastaa väkivallattomista rikoksista epäiltyjen kasvoja sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa. Muriettan poliisilaitos alkoi peittämään epäiltyjen kasvoja Lego-minifiguurien päillä. Legon edustajat ovat sittemmin pyytäneet, että Lego-hahmojen käyttö kuvissa lopetettaisiin.

– Lego on ottanut meihin yhteyttä pyytänyt meitä kunnioittavasti lopettamaan tekijänoikeuksilla suojattujen hahmojen käytön somessa. Me tietenkin ymmärrämme tämän, ja tottelemme kehotusta, poliisipäällikkö Jeremy Durrant kertoi Fox News -uutissivustolle.