Neve Campbell tekee paluun uudessa Scream-elokuvassa – jäi edellisestä pois rahan takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisikymppinen näyttelijä, Neve Campbell, näytteli viidessä Scream-elokuvassa. Hän jäi ulos kuudennesta osasta, koska hänelle ehdotettu palkkio ei vastannut odotuksia. Nyt Campbell on lupautunut elokuvasarjan seitsemänteen osaan.

Campbell näytteli Sidney Prescottia ensimmäisen kerran vuonna 1996 ilmestyneessä Scream-elokuvan debyytissä. Sen jälkeen hän esiintyi roolissa lukuunottamatta viime vuonna ilmestynyttä kuudetta jatko-osaa. Hän ilmoitti äsken Instagramissa ottamalla vastaan rooliin Scream 7:n elokuvasta käsikirjoituksen perusteella.

– Olen niin innoissani voidessani ilmoittaa tämän uutisen! Sidney Prescott tulee takaisin!, Campbell hehkutti Instagramissa usean huutomerkin kera.