Nainen kopioi Kylie Jennerin vaatemalliston päivässä – yksinkertaiset mallit valmistuvat hetkessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner perusti taannoin uuden khy-nimisen vaatemerkin, minkä lisäksi naisella on hyvin suosittu kosmetiikka-alan yritys Kylie Cosmetics. Khy näyttää kuitenkin olevan naisen tämänhetkinen huomion keskipiste ja brändi julkaisikin juuri neljännen mallistonsa.

Kylie Jennerin perustaman khy-merkin jokainen mallisto on mennyt kuin kuumille kiville ja myynyt loppuun hyvin nopeasti. Nyt suosittu tubettaja Micarah Tewers päätti säästää rahaa ja valmistaa khy-merkin uuden malliston itse omalla ompelukoneellaan.

Ompelutaitoinen Micarah otti haasteekseen valmistaa uudesta mallistosta jokaisen vaatekappaleen yhdessä sävyssä vain yhden vuorokauden aikana. Nainen on hämmästynyt siitä kuinka yksinkertaisia vaatteet ovat ja miten ne ovat olleet niin suosittuja, että lähes jokaisesta vaatteesta suosituimmat koot on myyty loppuun.

Nainen onnistui valmistamaan koko malliston kaikki eri vaatekappaleet ja teki upeaa työtä niiden kanssa. Vaatteet näyttävät todella identtisiltä Kylie Jennerin kokoelman kanssa, mutta nainen käytti kankaisiin rahaa yhteensä vain 65 dollaria.