Pellolle ilmestyi valtava kuvio – taustalla eivät olleetkaan ufot

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaatemerkki Nike on solmi lokakuussa sopimuksen San Antonio Spursin riveissä pelaavan NBA-lupaus Victor Webanyaman kanssa. Nyt Nike on juhlistanut koripallotähden kanssa tekemäänsä yhteistyötä yllättävällä ufomaisella tempauksella. Se paljastettiin Niken Instagram-julkaisussa.

Texasissa ilmestyvälle pellolle ilmestyi valtava peltokuvio, joka esittää humanoidin päätä. Ufojen sijaan sen taustalla on kuitenkin Nike. Kuvio on Webanyaman tuore logo, joka viittaa urheilijan LeBron Jamesilta saamaan Alien-lempinimeen.

Wembanyama nähtiin Complex-sivuston mukaan käyttämässä tuoreella logolla varustettuja Nike GT Hustle 2 -kenkiä jo taannoisen NBA:n tähdistöottelun aikana. Wembayan nimeä kantavan Nike GT Hustle 2 -erikoismallin odotetaan ilmestyvän myyntiin lähiviikkojen aikana.