Suomalaiskaunotar Linda Manuella uhkeana lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Williamin avopuoliso ja sosiaalisen median vaikuttaja Linda Manuella esittelee elämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median sisällön perusteella julkkispari nauttii varsinkin etelän aurinkolomista.

Tällä kertaa Linda on julkaissut somessa upeita kuvia ja tarinoita reissulta, jossa maisemat hakevat vertaistaan. Lomakohteessa kelit ovat suosineet ja maisemat ovat olleet kohdallaan jopa kuntosalilta.

Linda Manuella kertoi taannoin seuraajilleen olleensa Williamin kanssa tuttuja jo pidempään, mutta sinkkuina he antoivat toisilleen luvan syventää ystävyyden rakkaudeksi. Pariskunta suunnittelee tulevaisuutta, johon kuuluu muun muassa perheenlisäys jossain vaiheessa. Personal trainerina työskentelevä helsinkiläinen Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää.