Mandy Rose biksuissa altaan reunalla – näky ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähti Amanda Rose Saccomanno, tutummin Mandy Rose, on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä. Viime aikoina Mandy on pitänyt julkista rooliaan yllä pääsiassa sosisaalisessa mediassa.

Nyt Mandy on istahtanut aurinkolomallaan uima-altaan matalaan osaan, kun hän palvoi aurinkoa biksuissa. Kuvallaan hän markkinoi tulevaa fanitapaamistaan, joka oli varmasti niin ikään menestys.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin, mutta sittemmin hänet pestattiin takaisin. Mandy Rosella on nyt jo yli 3,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.