Lehmien paolle odottamattoman positiivinen päätös

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maatilalta karannut lehmälauma saatiin taannoin yllättävän helposti kiinni Normandian rannikolla sijaitsevalla Guernseyn saarella. Naudat tavallaan antautuivat vapaaehtoisesti vaeltamalla paikallisen löytöeläintalon edustalle.

Lehmät olivat karanneet maatilalta sunnuntaina aitauksen vaurioiduttua. GSPCA-suojelujärjestön väen yllätykseksi eläimet ilmaantuivat sen ylläpitämään eläinsuojaan itsenäisesti. GSPCA:n johtaja Steve Byrne kuvaili lehmiä erittäin nokkeliksi.

– Se oli viihdyttävä päivä GSPCA:n tiimille. Pidämme kuitenkin haasteesta, ja saimme pian yhteyden lehmien omistajaan, Byrne kertoi tiedotteessa.

Byrnen mukaan löytöeläintalon edustalle on aikaisemmin ilmaantunut itsenäisesti irrallaan ollut hevonen ja kaksi vuohta. Isokokoiset eläimet saattavat irralleen päästessään aiheuttaa vaaratilanteita paitsi itselleen, myös esimerkiksi jalankulkijoille ja autoilijoille.