Hurja pelastusoperaatio videolle – auto syöksyi jyrkänteeltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian Sonoman piirikunnassa todistettiin sunnuntaina hurjaa pelastusoperaatiota. Viranomaiset pelastivat miehen, joka oli joutunut vaaralliseen tilanteeseen hänen autonsa pudottua kalliojyrkänteeltä. Pelastusoperaatio tallentui sosiaalisessa mediassa jaetuksi videoksi.

Paikallinen pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kuljettajan Ford-merkkisen auton automaattisen järjestelmän ansiosta. Viranomaiset löysivät ajoneuvon jyrkänteen alapuolelta noin 60 metrin päässä tiestä. Kuljettajaa ei kuitenkaan näkynyt missään.

Noin 45 minuuttia myöhemmin kuljettaja löydettiin makaamasta maassa noin 100 metrin päässä ajoneuvosta. Kuljettaja kiidätettiin CBS News -uutissivuston mukaan sairaalahoitoon helikopterilla. Vakavista vammoista huolimatta hänen odotetaan selviytyvän.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.