Bethenny Frankel yritti taas Chanelin liikkeeseen sisälle – asunvaihto auttoi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Viime päivien aikana Bethenny Frankel on tehnyt TikTok-videoita Chicagosta. Hän kertoi viime viikolla tilanteesta, jossa Chanelin liikkeen oven avannut mies ei päästänyt häntä putiikkiin sisälle.

Bethenny Frankelia ei oltu päästetty Chanelin liikkeeseen, koska hänellä ei ollut sinne aikaa varattuna. Bethenny Frankel arveli kuitenkin itse, että torjuminen johtui siitä miten rennosti hän oli pukeutunut. Naisella oli ollut yllään rento oloasu, koska hän oli saapunut juuri lennolta.

Seuraavana päivänä Bethenny Frankel päätti tehdä kokeilun. Hänellä ei edelleenkään ollut liikkeeseen aikaa varattuna, mutta hän päätti kokeilla onneaan. Tällä kertaa nainen oli pukeutunut todella kalliiseen asuun ja asteli kohti liikkeen ovea korkeissa koroissa.

Nainen päästettiin lähes välittömästä putiikin ovesta sisään. Bethenny Frankelilla ei kuitenkaan ollut enää Chanelin liikkeeseen asiaa, koska hänen shoppailuintonsa oli laantunut edellisenä päivänä. Frankel kääntyi heti liikkeen sisällä kohti ovea ja asteli putiikista saman tien ulos.

@bethennyfrankel It’s important that i mention that the 3 gentleman outside (not present yesterday) were lovely. #chanel #elitist #brand @ChanelOfficial #luxurygoods #designer #chicago #oakstreet ♬ original sound – Bethenny Frankel