TTK-kaunotar huvijahdilla – rantakunto silkkaa priimaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin tutun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kansainvälisen version tuomarina tunnettu näyttelijätär Julianne Hough perusti neljä vuotta sitten KINRGY-hyvinvointiohjelman. Tanssin eri muotoja yhdistelevä liikuntamuoto lanseerattiin näyttävästi Oprahin kanssa kiertueella, mutta koronapandemian iskettyä KINRGY siirtyi sovellukseksi.

Nyt Jules on ehtinyt kiireiltään hieman lomailemaan, ja hänet kuvattiin nautiskelemassa auringonpaisteesta huvijahdin kannella. Samalla Hough osoitti, että hänen rantakuntonsa on edelleen huippuluokkaa.

Nyt Julianne Hough on TODAY with Hoda & Jenna -ohjelman haastattelussa paljastanut avaavansa KINRGY-tanssistudioita. Tanssistudioita avataan vähitellen useampia, mutta ensimmäinen studio tulee sijaitsemaan West Hollywoodissa.