Mallikaunotar rannalla – biksupeppu käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitulokkaiden kuumaan sarjaan nykyisin lukeutuva Taylor Hill on tehnyt jo vuosien ajan nousujohteista uraa muodin parissa. Nainen on poseerannut monien lehtien palstoilla, mutta suurimpana ponnistuslautana hänen uralleen toimi pääsy yhdeksi Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkeleistä.

Tällä kertaa Taylor on keikistellyt niukoissa biksuissa hotellilla, jossa hän oli palvomassa aurinkoa. Hän tuskin jäi huomaamatta ainakaan yhdeltäkään mieheltä ympärillään, sillä Hill poseerasi kameran edessä myös yläosattomissa.

Taylor Hill tuli tunnetuksi pitkistä ja paksuista hiuksistaan, jotka nainen päätti pari kuukautta sitten leikata lyhyeksi. Nainen kertoi Voguen julkaisemalla YouTube-videolla, että hänen oli pitkään tehnyt mieli leikata hiuksensa, minkä vuoksi hän vain eräänä päivänä päätti toteuttaa tämän. Aluksi Taylor Hill leikkautti hiuksiinsa mallin, jossa niskaan jätettiin hieman pidempiä suortuvia. Nyt nainen on lyhentänyt hiuksia entisestään ja pitääkin usein esikuvanaan lyhythiuksista Linda Evangelistaa kun hän istahtaa stylistin tuoliin.