Hevonen joutui pulaan erikoisella tavalla – näin se pelastettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hevonen joutui taannoin erikoiseen pulaan tallissaan Yhdysvaltojen Massachusettissa. Valcour-niminen hevonen jäi roikkumaan tallin yläkerran kattorakenteista lattian petettyä sen jalkojen alta. Pelastusoperaatio tallentui Instagramissa jaetuksi kuvasarjaksi.

Ipswitchin palokunta sai ilmoituksen tapauksesta 5. kesäkuuta noin kello 09.30 paikallista aikaa. 550 kilon painoisen eläimen pelastaminen ei ollut aivan helppo operaatio. Tehtävään kutsuttiin apuun eläinpelastusjärjestö MSPCA ja paikallinen eläinlääkäri.

Hevonen täytyi ensin tainnuttaa sen ja pelastajien turvaamiseksi. Hevosta nostettiin pienen nosturin avulla samalla, kun pelastajat leikkasivat reikää lattiaan. Hevonen saatiin irralleen noin kello 13.30.

NBC Boston -uutismedian mukaan Valcour ei kärsinyt vakavista vammoista. MSPCA kertoi somejulkaisussaan hevosen toipuvan hyvin, ja omistajien mukaan se kykenee jo kävelemään normaalisti.