Khloe Kardashian julkaisi videon treenistään – lapset seurasivat liikkeitä perässä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Khloe Kardashian teki suuren elämäntapamuutoksen muutama vuosi sitten. Hän alkoi syömään terveellisemmin ja liikkumaan säännöllisesti. Lopulta treenaamisesta tuli tähdelle kuin tärkeä joka-aamuinen terapiasessio.

Khloe Kardashian on nyt julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään millaisen treenin hän tekee omalla kuntosalillaan. ”Pieni vilkaisu tähän treeniin. Teimme niin paljon enemmän”, Kardashian kirjoittaa kuvatekstissään ja toteaa olevansa edelleen väsynyt.

Videon yhteydessä Khloe Kardashian muistuttaa seuraajiaan siitä, että johdonmukaisuus on avain onnistumiseen. Hän myös korostaa sitä, että pitää olla kärsivällinen ja ylpeä itsestään ja pienistä askelista, joita onnistuu ottamaan eteen päin.