Entinen Ihmis-Ken on kuin jättirintainen muovinukke – paljonpuhuva sänkykuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Rodrigo Alvesina kansainvälistä mediahuomiota kerännyt kauneusleikkauksiin koukussa oleva Ihmis-Ken tunnetaan nykyisin nimellä Jessica Alves. Hän on käyttänyt suuria summia rahaa vartalonsa muuttamiseen naiseksi. Taannoin Jessica täytti 40 vuotta ja ilmoitti lopettavansa leikkaukset.

Nyt Jessica on poseerannut sängyllä viettelevissä kuvissa, joissa hän itse näyttää kuin elävältä muoviselta nukelta. Kauneusleikkaukset ovat tehneet siis tehtävänsä, mutta Jessica itse lienee nykyisin varsin tyytyväinen lukemattomien operaatioiden tulokseen.

Jessica Alvea kertoi taannoin, että hänen elämänsä ykkösasia on löytää itselleen rakkaus. Kauneusleikkausten aiheuttamat arvet ja kipu eivät tunnu enää ajankohtaiselta, vaikka elämä muuten onkin glamourin täyttämää. Hän sanoo, että vihdoinkin nelikymppisenä hänen ulkonäkönsä vastaa sitä henkilöä, joka hän on ollut koko elämänsä ajan.