Mitkä uikkarit! Marika Fingerroosin asu kääntää taatusti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina salarakkaana tunnetuksi tullut julkkiskaunotar Marika Fingerroos on viime vuosina työskennellyt esimerkiksi glamour-mallina ja poseerannut lukemattomien lehtien sivuilla. Marika on yhä suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Tänäkin kesänä Marika on muistanut seuraajiaan upeilla kuvilla.

Nyt hänet nähdään poseeraamassa upeissa mustissa uikkareissa, jotka samalla myös paljastavat tavanomaista uimapukua enemmän. Kurveja huomattavan paljon korostava asu on myös Fingerroosin itsensä mukaan kylpylöiden katseenvangitsija, ja on siitä aivan oikeassa. Hän nimittäin ehti testata jo asun toimivuutta.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.