Sisavaimot-sarjan Kody Brown unohdettiin isänpäivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tunnetuksi tullut Kody Brown on 18 lapsen isä. Välit lapsiin ovat kuitenkin tulehtuneet ensin koronaviruspandemian aikana, kun mies ei suostunut tapaamaan omia perheenjäseniään heidän rikottuaan hänen asettamiaan rajoituksia. Sen jälkeen yhteys lapsiin katkesi entisestään kolmen vaimon erottua liitosta.

Yhdysvalloissa vietettiin äsken isänpäivää. Moni Sisarvaimot-sarjan fani piti kiusallisena sitä, että televisiopersoonille tyypilliseen tapaan annetut julkiset isänpäiväonnittelut sosiaalisessa mediassa jäivät Kodyn osalta sangen vaisuiksi. Harva Kodyn lapsi julkaisi mitään isäänsä liittyvää Instagramissa.

Jopa Mykelti, joka on tunnettu isäänsä liittyvistä julkaisuista, ei onnitellut Kody Brownia isänpäivänä. Redditissä asiaa spekuloineet sarjan fanit uskovat, että lapsilla ei vain ollut mitään sanottavaa isästään. Varsinkaan sen jälkeen, mitä hän on tehnyt heidän äideilleen.

Edes Kody Brownin ex-vaimot eivät sanoneet sanallakaan mitään entisestä miehestään. Esimerkiksi Christine Brown kunnioitti nykyistä aviomiestään Davidia ja Meri Brown omaa isäänsä. Janelle ei julkaissut isänpäivänä yhtikäs mitään.