Susanna Penttilä hieroo valtavia rintojaan somessa: ”Leivotaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäisen povensa ansiosta suuren somesuosion myös kansainvälisesti saanut suomalainen julkkiskaunotar ja muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on tullut tutuksi sekä yrittäjänä että realityohjelmista. Matkailusta nauttiva Penttilä kertoi taannoin julkisesti, että hän tienaa sisällöllään jättimäisiä summia. Huippukuukausina myyntiä syntyy peräti 70 000 euroa kuukaudessa.

Tällä kertaa Penttilä on esitellyt valtavia rintojaan sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla, jossa hän viittaa vahvasti leipomiseen ja hieroo niitä viettelevästi. Tarkoituksena lienee markkinoida hänen maksullista palveluaan.

Susanna Penttilä perusti heti tuloja varten oman osakeyhtiön ja kertoi, että OnlyFans-tilillä hänellä on tälläkin hetkellä rahaa noin 700.000 dollaria. Siitä OnlyFans-palvelu ottaa vielä 20 prosentin komission, minkä lisäksi verotus vie summasta oman osuutensa.