Stara Simpsonit

Viihdeuutiset

Yliopiston pihamaalle ilmestyi valtava Homer Simpson

Kanadan Ontariossa sijaitsevan Wilfrid Laurier -yliopiston pihamaalla olevaan lumeen oli ilmestynyt yön aikana tunnetun piirrossarjan hahmon kuva. Oppilaiden yllätykseksi heitä tervehti nimittän eräänä aamuna valtava Homer Simpsonin kasvokuva.

Reddit-käyttäjä Gtobe jakoi sivustolla kuvan näystä. Pian selvisi, että Homer Simpsonin oli tehnyt lumeen Austen Linds -niminen nuori mies.

Lindsillä vaikuttaa olevan Instagram-tilinsä perusteella taiteellisia mieltymyksiä. Kyseessä ei nimittäin ole ensimmäinen Simpsonit-hahmo, jonka kuvan hän on tehnyt lumihankeen.

 

"They must have used a laser" -Reddit

A photo posted by Wlu 🚴 BBA (@austenlinds) on

Imgur
Viihdeuutiset

Simpsonit-faneille luvassa herkkua – räppäritähdet mukana

Vuodesta 1989 saakka esitetty Simpsonit-sarja nauttii edelleen maailmanlaajuisesta suosiosta. Pian sarjan faneja tullaan hemmottelemaan tunnin pituisella erikoisjaksolla. The Great Phatsby -sarjassa tullaan parodioimaan The Great Gatsby, eli Kultahattu, -kirjaa ja sen elokuvaversioita.

Entertainment Weekly -lehden mukaan jaksossa Springfieldin ydinvoimalan johtaja, herra Burns ystävystyy hiphop-artisti Jay G:n kanssa. Tästä aiheutuu harmia Homerille ja Simpsonien perheelle.

Hiphop-teemaisessa jaksossa vierailevat räppärit Snoop Dogg, RZA ja Common. Jakson musiikista vastaa muusikko Jim Beanz, joka on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä muun muassa Timbalandin kanssa. Erikosjakso tullaan esittämään Yhdysvalloissa tammikuussa 2017.

 

Viihdeuutiset

Kansalaisaloite vaatii Australiaa nimeämään rahansa Simpsonien mukaan

Kuten useimmat tietävät, Australian rahayksikkö on nimetty mielikuvituksettomasti Australian dollariksi. Nyt eräs Simpsonit-fani on aloittanut kansalaisaloitteen, jossa hän vaatii valtiota nimeämään entisen tylsän kuuloisen valuuttansa hittisarjasta tutun vitsin mukaiseksi.

Mikäli aloite menisi läpi, tunnettaisiin Australian valuutta jatkossa nimellä ”dollarydoos”. Adressin aloittajan, Thomas Probstin mukaan tämä parantaisi Australian rahayksikön arvoa. Hän nimittäin uskoo, että miljoonat ihmiset haluaisivat dollarydooseja käsiinsä Simpsonit-viittauksen vuoksi.

– Australian talous on hunossa jamassa. Sen vuoksi tarvitsemme jotain, mikä piristäisi sitä. Se jokin on valuuttamme nimen muuttaminen Dollarydoos-muotoon, aloitteessa julistetaan.

Dollarydoos-termi on peräisin Simpsonit-sarjan kuudennen kauden jaksosta Bart vs. Australia. Jaksossa Bart Simpson aiheutti pilasoitoillaan 900 ”dollarydoon” laskun pahaa-aavistamattomalle australialaisperheelle, ja joutui matkustamaan maahan perheensä kanssa vastaamaan teoistaan.