Stara Star Wars

Viihdeuutiset

Nyt se on varmaa! Suomalaistähti on Star Warsin uusi Chewbacca

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo toimi taannoin näyttelijä Peter Mayhewin sijaisnäyttelijänä Chewbaccan roolissa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Nyt miehen on paljastettu olevan virallisesti Chewbaccan uusi esittäjä elokuvasarjan tulevissa osissa.

Joonas Suotamo pukee Chewbacca-asun päälleen tulevassa Han Solon spinoff-elokuvassa. Tähti jakoi Instagramissa asiaa koskevan viestin.

– Olen erittäin kiitollinen tästä upeasta tilaisuudesta päästä osaksi Star Wars -sarjaa, jota olen rakastanut lapsuudesta lähtien, Suotamo kirjoitti.

– Haluaisin kiittää perhettäni, ystäviäni, valmeantajia ja pelikavereita, näyttelijätovereita ja kuvausryhmää, Lucasfilmiä ja Disneytä, upean universumimme faneja ja erityisesti Peter Mayhewia, viesti jatkui.

– Peterin opastus ja ystävällisyys ovat olleet korvaamattomia lahjoja. Ne ovat lämmittäneet mieltäni ja valmistelleet minua tätä matkaa varten. Tavoitteenani on tehdä Peter ylpeäksi ja tarjota faneille se Chewie, jonka he tuntevat ja rakastavat, Suotamo lupasi.

Star Wars -elokuvasarjan seuraava osa on joulukuussa 2017 ensi-iltansa saava The Last Jedi. Siinä Chebaccan roolia näyttelevät sekä Peter Mayhew että Joonas Suotamo.

 

Here it is #chewbacca #starwars

A post shared by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

It's Friday! Where is the disco? #friday #weekend #feelinggood

A post shared by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

Tuunaa IKEA:n kattovalaisimesta Kuolemantähti – näyttävä lopputulos

Huonekalujätti IKEA:n yksinkertaisista ja virtaviivaisista huonekaluista sekä sisustuselementeistä saa helposti tuunattua omannäköisiä maalien, tarrojen tai muiden askarteluvälineiden avulla. Nyt suositusta kattovalaisimesta on tehty Star Wars -elokuvista tuttu Kuolemantähti.

Kuolemantähti on pyöreä avaruusasema, jota kuvaillaan elokuvasarjassa pienen kuun kokoiseksi taisteluasemaksi. IKEA:n PS 2014 -mallin valkoisen valaisimen voi muuttaa Kuolontähteä muistuttavaksi teipin ja maalin avulla. Teippaa Kuolemantähden kuviointeja lamppuun ja maalaa päälle kestävällä ja harmaalla spraymaalilla.

Kun teipit repii irti maalin kuivumisen jälkeen, on lopputulos aitoa Kuoleman tähteä muistuttava, eikä samanlaista lamppua löydy jokaisen jantterin kodista. Kuvalliset ohjeet lampun tekemiseen löytyvät muun muassa Lyleon blogista. Videolla näytetään kattoon asennettu Kuolemantähti-valaisin.

Viihdeuutiset

Star Wars -häät upea näky – Stormtrooper saattoi morsiamen alttarille!

Uusiseelantilainen Courtney Titchmarsh päätti yllättää Star Wars -elokuvia fanittavan poikaystävänsä Garethin pariskunnan hääpäivänä. Seremoniassa mukana oli nimittäin elokuvasarjasta tuttu imperiumin iskusotilas.

Sekä sulhasen että juhlavieraiden yllätykseksi Courtneyn saattoi lavalle valkoiseen suojapanssariin pukeutunut Stormtrooper. Naisen mukaan Gareth ei voinut pidätellä nauruaan yllätyksen paljastuessa.

– Kerroin asiasta etukäteen ainoastaan bestmanille, valokuvaajalle ja morsiusneidolleni, Courtney paljastaa Daily Mail -lehdelle.

– Palatessamme alttarilta Gareth vain hoki kuinka upeaa se oli. Hän ei voinut uskoa asiaa, nainen jatkaa.

Morsiamen mukaan suunnitelmissa oli alun perin, että hänen kaksi veljeään olisi pukeutunut tapahtumaan Imperiumin iskusotilaiksi. Hän kuitenkin löysi järjestön, joka toimittaa tapahtumiin cosplay-harrastajia ilmaiseksi. Ehtona on se, että tapahtuman järjestäjien tulee lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen.

 

Publié par Courtney Titchmarsh sur lundi 12 décembre 2016

Publié par Courtney Titchmarsh sur lundi 12 décembre 2016

Publié par Courtney Titchmarsh sur lundi 12 décembre 2016

Publié par Courtney Titchmarsh sur lundi 12 décembre 2016

Viihdeuutiset

Carrie Fisher nähdään seuraavassa Star Warsissa – kohtaukset jo kuvattu

Näyttelijä Carrie Fisher menehtyi tiistaina 27. joulukuuta 60-vuotiaana. Monet tuntevat tähden parhaiten Star Wars -elokuvista, joissa hän näytteli prinsessasta kenraaliksi edennyttä Leia Organaa.

Carrie Fisher oli mukana vuonna 2015 ilmestyneessä Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Uutinen tähden kuolemasta sai monet pohtimaan, ehtikö hän viimeistellä kohtauksiaan elokuvasarjan vuonna 2017 ensi-iltansa saavassa jatko-osassa.

Nyt Variety on paljastanut, että Fisherin kohtaukset todella ehdittiin kuvata ennen tähden kuolemaa. Star Wars -sarjan kahdeksannen osan kuvaukset satiin päätökseen heinäkuussa, ja elokuva on parhaillaan jälkituotannossa.

Näyttelemisen ohella taitavana kirjoittajana tunnettu Carrie Fisher oli ennen kuolemaansa mukana myös Amazonin Catastrophe-komediasarjassa. Hän oli juuri palaamassa sarjan tulevan kauden kuvauksista Lontoossa, kun sydänkohtaus yllätti hänet lentokoneessa.

Viihdeuutiset

Game of Thrones -tähti mukaan Han Solo -elokuvaan

Disney valmistelee parhaillaan Star Wars -sarjan spinoff-elokuvaa, joka keskittyy Han Solon nuoruusvuosiin. Alun perin Harrison Fordin esittämän hahmon saappat uutisoitiin taannoin täyttävän amerikkalaistähti Alden Ehrencreich.

Nyt Han Solo -elokuvan naispääroolin esittäjäksi on paljastettu Emilia Clarke, uutisoi StarWars.com. Tähti tunnetaan parhaiten Daenerys Targaryenin roolista HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka Clarken esittämä hahmo tulee olemaan.

Nuoren Lando Calrissianin roolissa tullaan puolestaan näkemään näyttelijä ja Childish Gambino -nimellä musiikkia tekevä Donald Glover. Magic Mike XXL -elokuvasta ja Atlanta-sarjasta tunnettu tähti perii roolin näyttelijä Billy Dee Williamsilta.