Samantha Fox naimisiin naisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla maailman miesten päiväunien ykköskohde, povipommi Samantha Fox on menossa naimisiin tyttöystävänsä Myra Strattonin kanssa. Häät tullaan järjestämään Hawailla vielä tämän vuoden aikana. 36-vuotias Fox on tulevasta juhlasta innoissaan ja hän onkin luonnollisesti luvannut viettää loppuelämänsä tulevan vaimonsa kanssa. Myra Stratton on toiminut Foxin managerina jo neljän vuoden ajan.

Hääpäivänä juhlitaan myös Samantha Foxin läpimurron 20-vuotisjuhlaa. Se tehtiin kappaleella ”Touch Me”, joka oli koko 80-luvun suurimpia hittejä. Monia varmasti kiinnostaa, että Foxin kuppikoko on edelleen tuo tuttu 85D…

Entinen megatähti ei ujostele homoseksuaalisuuttaan:– Tässä ei ole mitään skandaalimaista. Me olemme oikeastaan vain kaksi hyvin tavallista tyttöä, jotka ovat kikattaneet yhtä matkaa ympäri maailmaa jo neljä vuotta.– Olen rakastellut monen naisen kanssa, mutta Myra on eka rakastamani nainen. Miessuhteeni ovat olleet pettymyksiä, Fox tilittää.