Outkastin Andrelle rooli elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hittiduo Outkastin toinen osapuoli Andre 3000 tullaan näkemään tulevaisuudessa elokuvan tähtenä. Hänet on kiinnitetty huomattavaan rooliin elokuvassa ”Be Cool”, joka on eräänlainen jatko-osa muutaman vuoden takaiselle ”Get Shorty” leffalle.

Andre 3000 esittää elokuvassa melkein itseään, eli rap-yhtyeen keulakuvaa. Tuohon rooliin miehen ei ainakaan kovin paljoa tarvitse harjoitella…

Elokuvassa on mukana myös hieman tunnetumpia näyttelijöitä, mutta myös artisteja näyttelemässä. Elokuvan artistikatraaseen kuuluu Andre 3000:n lisäksi myös Christina Milan, jolta julkaistiin muutama vuosi sitten single ”AM to PM”.

Pääroolissa nähdään John Travolta, ja muissa rooleissa mm. Uma Thurman, Danny DeVito, Sopranos-tähti James Gandolfino sekä mielipiteitä jakava The Rock. Leffan kuvaukset ovat parasta aikaa käynnissä Los Angelesissa.

Uusimmat