Madonna teki ison vaatediilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

”Material Girl” -nimelläkin tunnettu megatähti Madonna lunastaa jälleen kutsumanimensä antamat odotukset. Hän on tehnyt jättisopimuksen vaatevalmistaja Versacen kanssa. Versace julkaisee tänä keväänä kokonaisen Madonnan nimeä kantavan malliston.

Madonna teki sopimuksen pitkäaikaisen ystävänsä Donatella Versacen kanssa, ja hän saa sopimuksesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Yhtenä syynä sopimukseen oli New York Daily Newsin mukaan se, että Madonna on kyllästynyt olemaan pelkkä 46-vuotias kahden lapsen äiti, ja haluaa elämäänsä taas seksiä ja näyttävyyttä.

Uuden malliston kuvaajaksi pestattiin maailmankuulu muotikuvaaja Mario Testino, joka kuvasi Madonnaa Versacen vaatteissa jo vuonna 1995. Aiemmin Madonna on tehnyt yhteistyötä mm. GAP-vaatemerkin kanssa. Tosin paljon nykyistä pienemmässä mittakaavassa.

Madonna myös elokuvaan

Madonna antaa äänensä lähiaikoina myös elokuvaan. Kyseessä on Artturi-niminen piirroselokuva, jonka ohjaa ranskalainen Luc Besson. Leffa valmistuu vielä kuluvan vuoden aikana, ja se saa ensi-iltansa vuonna 2006. Elokuva kertoo kymmenvuotiaan Artturi-pojan seikkailuista.