Britney Spears saa oman tv-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fiPopparipariskunta Britney Spears ja Kevin Federline ovat seuraamassa mm. Osbournen perheen ja Jessica Simpsonin jalanjälkiä. Aviopari on saamassa oman tosi-tv-ohjelman, jossa seurataan heidän elämäänsä.

Britneyn mukaan ohjelmassa mennään pidemmälle kuin esimerkiksi The Osbounes -sarjassa. Nyt kamerat seuraavat pariskuntaa makuuhuoneeseen saakka. Ohjelma tulee paljastamaan heidän ”intiimit salansa”. Luvassa on siis silmänruokaa myös muille kuin Britneyn faneille.

Sarjan yhtenä tarkoituksena on myös kumota huhut avio-onnen rakoilemisesta. ”Olen innoissani mahdollisuudesta, että voimme näyttää millainen suhteemme oikeasti on”, Britney kertoo.

Sarjaa tullaan tekemään aluksi vain kuusi osaa, ja se alkaa Yhdysvalloissa jo ensi kuussa. Sarja on kuvattu jo aiemmin.