Idols-finalisti jäi kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain versio suositusta Idols-ohjelmasta on jälleen saanut uuden kolhun maineelleen. Nyt American Idol -ohjelmassa viiden parhaan joukkoon selviytynyt finalisti Harold Bo Bice on jäänyt kiinni huumeista. Häneltä löydettiin pidätyshetkellä kokaiinia.

Syytteitä 29-vuotiasta laulajaa vastaan ei kuitenkaan nostettu, kun hän lupautui ottamaan osaa vieroitukseen ja oli lisäksi ensikertalainen. Pidätys tapahtui Huntsvillen kaupungissa Alabamassa jo vuonna 2001, mutta on silti noussut isoksi puheenaiheeksi Yhdysvalloissa.

Vuoden 2001 jälkeen hän on tosin jäänyt kiinni myös marijuanan hallussapidosta vuonna 2003. American Idol -ohjelmaa jenkeissä esittävä FOX-kanava on seissyt koko ajan Bo Bicen takana, koska tätä ei ole tuomittu rikoksista.