Madonna loukkaantui ratsastusonnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on loukkaantunut ratsastusonnettomuudessa Englannnissa. Alustavien tietojen mukaan poptähdeltä on katkennut useita kylkiluita, solisluu ja ranne. Madonna kuljetettiin hoidettavaksi sairaalaan, mutta tähden tiedottajan, Barbara Charonen, eilen antaman lausunnon mukaan poptähden odotettiin pääsevän pois sairaalasta vielä yön aikana.

Madonna oli viettämässä 47. syntymäpäiväänsä omistamansa Ashcombe House -kartanon mailla Wiltshiren ja Dorsetin alueiden rajalla. Mukana olivat hänen miehensä Guy Ritchie ja pariskunnan kaksi lasta, Lourdes ja Rocco.

Madonna on viettänyt viime aikoina paljon aikaa maatilallaan, ja äskettäin hän julisti itsensä jo ”maalaistytöksi”. Maalaisinnostuksen myötä hän on aloittanut myös ratsastamisen. Perheellä on maatilallaan kaksi lainahevosta.