Keira Knightley viihtyy sinkkuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Keira Knightley kiistää tiedot, joiden mukaan hänen sydämensä särkyi taannoisessa erossa poikaystävästään James Dornanista. Päinvastoin hän on onnellinen sinkkuna.

Pirates of Caribbean ja King Arthur -elokuvien tähti seurusteli malli-näyttelijä Dornanin kanssa kaksi vuotta, kunnes pari erosi aiemmin tässä kuussa. Keira on kertonut, ettei hänellä ole kiirettä löytää vierelleen uutta rakasta.

– Minun kerrottiin olevan surun murtama, mutta se oli kaikki vain huhupuhetta. Olen onnellinen sinkkuna, enkä etsi nyt mitään uutta. Minulla on upeita ystäviä, joiden kanssa voin nyt puhua, Keira hehkuttaa.

Myös työt pitävät Keiran kiireisenä. Parhaillaan hän kuvaa jo toista jatko-osaa Pirates of Caribbean -elokuvaan. Pian saa ensi-iltansa myös Domino -elokuva, jossa Keira nähdään pääosassa.