Gorillaz yllätysykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Piiroshahmojen tähdittämä Gorillaz-yhtye on yllättäen noussut suoraan Brittien singlelistan ykkössijalle. Samalla vanha taistelupari Damon Albarn ja Gallagherin veljekset ottivat yhteen listalla. Albarnin luotsaaman Gorillazin Dare-single nimittäin pudotti edellisviikolla listan ykkössijaa hallinneen Osasis-yhtyeen The Importance of Being Idle -singlen kärkipaikalta, ja sinkku putosi peräti viidenneksi.

Listan kakkos- ja kolmospaikat säilyivät entisellään, mutta neljännelle sijalle ennen Oasista kiilasi vielä Jessica Simpsonin These Boots Are Made For Walkin’ -versiointi. Oasiksella on tosin Brittilistan ykkössijoja plakkarissaan jo peräti kahdeksan, joten kovin suurta tuskaa Gallagherien leirissä ei tunneta.

Gorillazin Dare -kappaleessa vierailee Happy Mondays -yhtyeestä tuttu Shaun Ryder.