50 Cent viskoi rahaa faniensa päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 cent on parhaillaan New Yorkissa kuvaamassa Get Rich Or Die Tryin -elokuvaansa. Kuvauksia on seuraamassa sankka joukko artistin faneja, mutta ohjaaja Jim Sheridan on kieltänyt 50 Centiä ottamasta heihin kontaktia kuvausten aikana, jotta kuvausaikataulussa pysyttäisiin.

– Kuvausryhmä ei ymmärrä että en voi olla välittämättä faneistani täällä New Yorkissa vaikka kuvaisinkin elokuvaa. Kuvausten aikana fanit alkoivat huutaa nimeäni ja minusta tuntui pahalta olla välittämättä heistä, 50 Cent manailee.

Lopulta 50 Cent keksi tavan, jolla saisi lepytettyä vihoittelevat faninsa. Kuvausryhmä oli aiheestakin ihmeissään, kun hiphop-tähti päätti heittää riihkuivaa rahaa heidän päälleen. Rahasummasta ei ole tietoa, mutta 50 Centin tempaukset tuntien määrä on ollut vähintäänkin tuhansia dollareita.

Uusimmat