Stara Joulu

Viihdeuutiset

Poika sai joulun koskettavimman lahjan – onnen kyyneleet saajalle ja katsojalle

Useimmat lapset haluavat joululahjaksi leluja, mutta eräs 11-vuotias amerikkalaislapsi sai jotain tärkeämpää. Sydäntä lämmittävää tilannetta päästään todistamaan sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneellä videolla.

Facebook-käyttäjä Janelle Ricen jakamalla videolla hänen Landon-poikansa saa joululahjaksi adoptiotodistuksen.

Landon, jonka biologinen äiti Janelle on, halusi isäpuolensa Daniel Ricen adoptoimaksi, jotta poika saisi käyttää virallisesti hänen sukunimeään. Kun Landon lukee adoptiotodistuksen, hän purskahtaa onnen kyyneliin. Koskettavan videon päätteeksi poika ja hänen isäpuolensa halaavat.

 

Merry Christmas, Landon!

Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Publié par Janelle Rice sur dimanche 25 décembre 2016

Publié par Janelle Rice sur dimanche 25 décembre 2016

 

Viihdeuutiset

Suomessa samanlainen sää jouluna ja juhannuksena – talvi meni Chicagoon

Etelä-Suomessa kärvistellään parhaillaan loskan, vesisateiden, pääkallokelien ja mustan joulun kanssa. Yhdysvaltojen Chicagossa on hieman toisenlainen säätila, sillä se on nyt listattu maailman kylmimpien paikkojen joukkoon yhdessä Siperian ja pohjoisnavan kanssa.

Business Insiderin mukaan Yhdysvaltojen Chicagossa on tällä hetkellä jopa kylmempää kuin Marsissa tai etelänavalla.

Sää tuntuu suurkaupungissa entistäkin hyytävämmältä, koska pakkasen lisäksi alueella on kova tuuli. Toisin sanoen jos suomalaiset ihmettelevät, minne talvi oikein katosi, niin oikea vastaus on: Chicagoon. Sen sijaan maassamme on tällä hetkellä likimain yhtä paljon lunta kuin juhannuksena.

Lapissa oli jouluna kirpeä pakkassää, mutta eteläisemmässä Suomessa jouduttiin viettämään vuoden tunnelmallisinta juhlaa suojasäässä. Nähtäväksi jää, koska lumiraja liikkuu taas etelämmäksi ja talviurheilukausi pääsee kunnolla alkamaan. Toivottavasti pian.

Viihdeuutiset

Pohjois-Korea kielsi joulun – kristittyjen täytyy palvoa isoäitiä

Maailmalla on totuttu kuulemaan poikkeuksellisia uutisia Pohjois-Korean diktatuurista, sillä maa elää monin tavoin aivan omaa todellisuuttaan. Nyt Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on ilmoittanut kieltäneensä joulun uskonnollisena juhlana.

New York Postin mukaan Kim Jong-un vaatii maan vähäisiä kristittyjä kansalaisia palvomaan jatkossa Jeesuksen syntymän sijaan omaa isoäitiään Kim Jong-sukia.

Jouluaattona vuonna 1919 syntyneeksi väitetty ja vuonna 1949 kuollut Kim Jong-suk tunnetaan Pohjois-Koreassa kommunistiaktiivina, maan ensimmäisen diktaattorin Kim Il-sungin vaimona ja maan edellisen hallitsijan Kim Jong-ilin äitinä. Kim Jong-un tunnetaan aktiivisena uskonnollisen joulun vastustajana. Lehtitietojen mukaan maan vankileireillä on jopa 70.000 kristittyä.

Viihdeuutiset

Vaasalaiselta olympiajuoksijalta poikkeuksellinen joulutervehdys kartalle

Tänäkin jouluna suomalaiset ovat vaihtaneet valtavan määrän joulutervehdyksiä, vaikka perinteiset tekstiviestit ovatkin kuolleet jo käytännössä sukupuuttoon. Nykyisin joulutervehdyksiä välitetään sosiaalisessa mediassa monin tavoin. Vaasalaisnainen hieman keskimääräistä tyylikkäämmin.

Kestävyysjuoksija Camilla Richardsson Camilla Richardsson on nimittäin juossut ruotsinkielisen joulutervehdyksensä Vaasan kaupungin kartalle.

Useasti palkittu ja jopa Pekingin olympialaisissa kilpaillut Richardsson lähti tarkasti suunnittelemalleen reitille Onkilahdenpuistosta, jonne hänen reittinsä myös päättyi juostuaan ensin keskustan, Huutonimen, Kivihaan ja Kotirannan kautta.

Traditional Christmas longrun ✔️ 🎄🎅🏼 #merrychristmas

A photo posted by Camilla Richardsson (@camillarichardsson) on