Darin laulaa Jonnan levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaispoppari Darin vierailee r&b-tähti Jonnan seuraavalla levyllä. Hän laulaa Explain -kappaleessa yhdessä Jonnan kanssa.

Darin on tällä hetkellä naapurimaamme kuumin poppari. Hänen albuminsa Darin pitää jo toista viikkoa hallussaan Ruotsin virallisen albumilistan ykkössijaa.

Darin menestyy myös singlelistalla. Hänen Step Up -sinkkunsa on parhaillaan listan kolmosena. Ykköstila näytti vielä viime viikolla lähes varmalta, mutta Depeche Moden Precious nousi yllättäen ykköseksi sijalta 39. Singlelistan toiselle sijalle kiilasi Robbie Williamsin Tripping.

Darin saapuu visiitille Suomeen maanantaina 24. lokakuuta. Viihdelehti Stara.fi:n lukijoilla on nyt mahdollisuus tavata Darin henkilökohtaisesti. Lukijakilpailun voittaja ja hänen kolme ystäväänsä tapaavat ruotsalaistähden Helsingissä.