Madonna ja Bon Jovi ilmiriidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna ja rokkari Jon Bon Jovi ovat sanasodassa, jossa on kyse erikoislaatuisesta asiasta viihdepiireissä – nimittäin lastenhoidosta. Bon Jovi -yhtyeen keulahahmo kritisoi äskettäin kovin sanakääntein Madonnan lastenhoidollisia kykyjä, sillä tämä on vienyt lapsiaan myös julkisille paikoille ja tapahtumiin.

Hänen mielestään Madonna ei olisi saanut viedä lapsiaan elokuvien ensi-iltoihin, vaan hänen olisi pitänyt ennemminkin suojella heitä julkisuudelta.

– Nämä lapset eivät ole tehneet mitään ja silti tiedämme miltä he näyttävät. Se on hullua. Olen ollut musiikkibisneksessä 22 vuotta ja kukaan ei tiedä miltä omat lapseni näyttävät. Minä olen pitänyt henkilökohtaisen elämäni omanani ja pidän vastaisuudessakin, Bon Jovi paasasi.

Madonna suivaantui rokkarin kommenteista ja vastasi Bon Joville tiedottajansa Liz Rosenbergin välityksellä.

– Madonna ei ole koskaan vienyt lapsiaan elokuvien ensi-iltoihin. Hän (Bon Jovi) voi rauhoittua, sillä Madonnan lapset saavat ruokaa, arvostusta, suojelusta ja rajattomasti rakkautta vanhemmiltaan.