Salarakkaat: Alastonkuvat kuuluvat asiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen esikoislevynsä julkaisseet Salarakkaat näkyvät levynsä promootiokuvissa ilman rihman kiertämää, mutta kriittiset paikat on peitetty sydämillä. Marika Fingerroosin ja Martina Aitolehden mukaan alastomuus ja sitä kautta myös alastonkuvat kuuluvat asiaan.

– Miehethän sitä levyä ostavat varmasti suurimmaksi osaksi, joten mikäs sen parempaa kuin antaa niille miehille silmäniloa sitten. Eli vähän kiitosta siitä rahamäärästä mitä he ovat laittaneet siihen levyyn, salarakas Marika Fingerroos totesi Stara.fi haastattelussa.

Toinen salarakas Martina Aitolehti ei ole duokumppaninsa kanssa aivan samoilla linjoilla.

– Voi sen noinkin sanoa, mutta en tiedä onko niillä kuvilla mitään tekemistä musiikin kanssa. Jokainen tekee omanlaisensa levynkannen ja mun mielestä se on aika magee, Aitolehti tarkentaa.

– Nyt haluttiin ehkä antaa hiukan enemmän, koska siihen tulee nyt enemmän musiikkia ja biisejä. Kuvaukset oli tosiaan aika mielenkiintoiset. Siellä oli ehkä vähän vaivautunut tunnelma, Aitolehti vihjasi.

Kuuntele tarkemmat yksityiskohdat Salarakkaiden alastonkuvauksista alkavalla viikolla Stara.fi podcastista, jossa kuullaan Salarakkaiden viimeinen yhteishaastattelu. Voit tilata podcastit kuultavaksesi tästä.