Salarakas lähtee kauneusbisnekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salarakkaat, eli Marika Fingerroos ja Martina Aitolehti, julkaisivat lauantaina Salarakkaat -albuminsa. Salarakkaat eivät esiinny kuitenkaan jatkossa yhdessä, vaan molemmat omilla tahoillaan ja omalla show’llaan. Molemmilla on omat suunnitelmansa myös uran jatkumisen suhteen.

Marika Fingerroosin suunnitelmissa on musiikin lisäksi toimenkuvan laajentaminen kauneusbisnekseen, eli plastiikkakirurgian puolelle.

– Alan tekemään yhteistyötä Tiina Jylhän kanssa. Minun kohderyhmäni tulee olemaan 18 – 30-vuotiaat naiset. Minulle tulee niin paljon kysymyksiä internet-palstalleni, että nyt pitää tarttua härkää sarvista ja mahdollisesti minulla on jossain vaiheessa sitten oma klinikka, Fingerroos toivoo.

Fingerroosilla on itsellään silikonirinnat, mutta varauksetta hän ei niitä kaikille pienempirintaisille suosittele.

– No en voi sanoa, että kenellekään suosittelen, sillä jokaisella se pitää tulla sieltä omasta päänupista. En voi sanoa siitä hyviä enkä huonoja puolia. Se on jokaisen oma juttu. Jos on pienet rinnat niin mikäs siinä, Fingerroos rohkaisee.

– Vaikkei olisikaan pienet rinnat, mutta jos sä haluat olla näyttävä sanotaan vaikkapa ilman vaatteita tai käyttää vaatteita joiden kanssa ei voi käyttää rintaliivejä. Pieniä asioita, mutta loppujen lopuksi turhamaiselle naiselle suuria asioita, itsekin turhamaiseksi tunnustautuva Aitolehti nauraa.

Salarakkaiden viimeinen yhteishaastattelu julkaistaan Stara.fi podcastina lähipäivinä. Voit tilata podcastit kuultavaksesi tästä.