Salarakas siirtyy soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin esikoislevynsä julkaisseen Salarakkaat -duon toinen osapuoli Martina Aitolehti on siirtymässä bändipuolelta soolouralle. Hän paljasti suunnitelmansa Stara.fi:n erikoishaastattelussa levyn julkaisupäivänä.

– Multa tulee ainakin tämän jälkeen ihan yksin oma levy, Martina paljasti.

Tulevan soolouransa tarkemmista suunnitelmista Martina oli vielä vaitonainen.

– Sooloura on vielä keskustelu- ja tyylinhakuvaiheessa. Kyllä mä luulen, että hyvä siitä tulee, ja mä ehkä haen sitä mikä on mun juttu tässä ja mitä mä haluan lähtee tekemään ja mitä mä teen sitten jatkossa, Martina maalailee yleiskuvaa suunnitelmistaan.

Levynjulkaisujuhlissa Martina ja Marika nähtiin ilmeisesti viimeistä kertaa yhdessä lavalla, sillä jatkossa Salarakkaat eivät tule esiintymään yhdessä.

– No ei ainakaan tiettävästi, eli meille on ilmeisesti myyty eri keikkoja, niin että Martinalla on toi poika tuolla tanssimassa ja minulla on nuo kaksi Lamourettes-tyttöä, Marika Fingerroos totesi.

– Ihan keikkaillaan ja keikkoja on tullut hyvin, joka on tosi positiivinen asia. Ja muutenkin on tosi paljon ollut kaiken näköistä pikkujoulujen juontamista joulukuulle. Kyllä ihan omillaan mennään nyt, Fingerroos kiertelee.

Todellisuudessa salarakkaiden välit ovat niin tulehtuneet, etteivät he halua jatkossa esiintyä yhdessä lavalla. Salarakkaiden viimeinen yhteishaastattelu julkaistaan Stara.fi podcastina lähipäivinä. Voit tilata podcastit kuultavaksesi tästä.