Mies ammuttiin 50 Centin leffan jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mies ammuttiin kuoliaaksi hiphop-tähti 50 Centin Get Rich Or Die Tryin’ -elokuvan ensi-illan jälkeen keskiviikkona Homesteadin kaupungissa Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

Väkivaltaa ihannoiva elokuva sai jo ennen ensi-iltaansa väkivallan ja huumeiden vastustajat takajaloilleen, ja kuolemantapaus vain vahvisti heidän näkemystään elokuvasta.

30-vuotias Shelton Flowers oli yksi kolmesta miehestä, jotka olivat osallisia elokuvateatterin aulassa sattuneessa välikohtauksessa, jonka tiimellyksessä hänet ammuttiin kuoliaaksi. Flowersilla oli ollut sanaharkkaa ampujan kanssa wc-tiloissa, ja ampuja veti aseen esiin heidän päästyään elokuvateatterin aulaan.

Poliisi tutkii välittömästi elokuvan esityksen jälkeen sattunutta tapausta murhana, mutta ei ole vahvistanut yhteyttä elokuvan ja ampumisen välillä. Ampujaa ei ole myöskään vielä pidätetty. Myös uhrin mukana ollut naishenkilö on vielä tavoittamatta.

Elokuvateatteri veti Get Rich Or Die Tryin’ elokuvan välittömästi pois ohjelmistostaan.