Salarakkaiden viimeinen yhteishaastattelu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla esikoisalbuminsa julkaissut julkkiskaksikko Salarakkaat, eli Martina Aitolehti ja Marika Fingerroos antoivat viimeisen yhteishaastattelunsa Viihdelehti Stara.fi:lle.

Nyt tuo haastattelu on julkaistu kokonaisuudessaan uusimmassa Stara.fi podcastissa. Salarakkaat kertovat haastattelussa työpanoksestaan levyn teossa, alastonkuvauksistaan, tulevaisuuden suunnitelmistaan ja pohtivat onko salarakas-uran jälkeen elämää?

Samassa podcast-ohjelmassa jutustellaan myös ruotsalaistähti Darinin kanssa. Hän käväisi Suomessa vierailemassa r&b-tähti Jonnan tulevalla albumilla. Samalla Darin tapasi Stara.fi lukijakilpailun voittajia.

Podcast on eräänlainen radio-ohjelma, jonka voit tilata koneellesi. Parin klikkauksen jälkeen uudet podcastit latautuvat automaattisesti tietokoneellesi tai ja kannettavaan soittimeesi, jotta voit kuunnella ohjelman missä ja milloin tahansa. Tilaa siis Stara.fi podcast – maksutta tietenkin. Lisäohjeita löydät tästä.

Kuuntele haastattelu tästä!